Titán térdízületek


Nehéz mozgás, ízületi + porcbajok ellen 5 természetes segítség

Innovatív felépítése széles felhasználási spektrumot kínál a hétköznapi tevékenységektől a szabadidős sportig. A Triton Heavy Duty korrózióálló fém alkatrészeinek köszönhetően az eszköz vízálló.

karok és lábak ízületei tinédzserben

A protézisláb a titán adapternek köszönhetően különösen teherbíró. A korrózióálló fém alkatrészek teszik vízállóvá. A háromszög technológiának köszönhetően a protézisláb dinamikája és a rugalmassága megfelel az 1C60 Triton egyedi karakterisztikájának.

térd hajlító fájdalom

Mérsékelt és magas aktivitású lábszár és combamputált pácienseknek egyaránt alkalmas. További részletekért kattintson a képen található 'piros karikákra'. Triton protézisláb Az előláb és a sarok karbon rugója alkotja a teherviselő szerkezetet.

az artrózisos rendszer gyógyszeres kezelése

Ezeket az elemeket a nagy teljesítményű polimer alaprugó kapcsolja össze és integrálja. A Triton ennek köszönhetően különösen harmonikus és sima átgördülést biztosít.

közepes artrózis kezelés

Egyénre szabott A cserélhető sarokékkel lehetővé válik titán térdízületek protézisláb finomhangolása az egyedi igényekhez. Különböző keménységű sarokékek segítségével változtathatjuk a protézisláb merevségét.

térdízület kezelése chondroma fájdalom a csípőízület farokcsontjában

Karbon előláb Az osztott előláb biztosítja a protézisláb oldalirányú gyors alkalmazkodóképességét a talajviszonyokhoz. Anyagának köszönhetően kiváló energia visszaadó titán térdízületek rendelkezik.

titán térdízületek

Karbon sarokrugó A sarokrugó elnyeli a talaj felől érkező erőket, tárolja azt és az elrugaszkodás pillanatában visszaadja a dinamikus járáskép biztosítása érdekében.