Ízületi sókezelés. Ízületi hialuronsav injekció - FájdalomKözpont


ízületi sókezelés 42 éves korig minden ízület fáj

PRP ízületi injekció Kezdődő ízületi kopások eredményesen kezelhetők PRP Minilabor eljárással Artrózis, porckopás során az ízületi folyadék állaga, kenési funkciója romlik.

Ennek sajnálatos eredménye maga a porc kopása. Felnőtt korban a porcoknak már nincs vérellátásuk, azok az ízületi tokban ízületi sókezelés folyadékból táplálkoznak.

ízületi sókezelés

Az ízületi folyadék minőségének, állagának romlásával a folyamat körkörössé és egyre rosszabbá válik. Bár az artrózis jelenségét már elég jól ismerjük, korunkra népbetegség ízületi sókezelés, kiváltó okát sajnos csak kevéssé azonosított sejtszintű folyamatokkal magyarázzuk, az esetleges fizikai sérüléseken túlmenően.

Ismert ugyanakkor, hogy a folyamat lassítható az ízületi folyadék hialuronsav tartalmának mesterségesen történő injekciós pótlásával szakmai nevén a viszkoszupplementációval. Közismerten hialuron vagy csak simán térdinjekció. Ennek az eljárásnak f o k o z o t t a n   h a ízületi sókezelés é k o n y, biológiailag aktív változata a P R P ízületi injekció.

A saját vérünkből kivont sűrítmény közvetlenül visszajuttatva képes olyan regenerálódási folyamatok beindítására ízületi sókezelés jelenleg hatékonyabb, nem utolsó sorban bárki számára elérhető megoldást nem is ismerünk.

ízületi sókezelés